Opis produktu
DUŻY ZESTAW BETA 22 B składa się 5 produktów marki Bagmaster.
- Plecak szkolny BETA 22 B
- Piórnik szkolny BETA 22 B
- Worek na obuwie BETA 22 B
- Pojemnik na śniadanie z certyfikatem LUNCH BOX 013 A
- Butelka na napoje z certyfikatem 0,5 l BOTTLE 20 A
SPECYFIKACJA PLECAKA SZKOLNEGO BETA :
- Trzykomorowy plecak szkolny - waga tylko 0,92 kg.
- Anatomicznie wyprofilowane plecy, wspierające prawidłową postawę dziecka.
- Wyściełane, wyprofilowane szelki wyposażone w pas piersiowy
- Odpinany, wyściełany pas biodrowy.
- Boczna kieszeń zamykana na magnez, nadające się na butelkę.
- Organizer wewnątrz jednej z komór.
- Przednia kieszeń nadaje się na śniadaniówkę lub piórnik.
- Wzmocnione dno z gumowymi nóżkami
- Materiały odblaskowe z każdej strony plecaka
- Desingerska zawieszka przypięta z boku plecaka.
SPECYFIKACJA PIÓRNIKA BETA:
- Jednokomorowy piórnik szkolny BETA 22 B
- Idealny dodatek do plecaka BETA 22 B.
- Dwie przekładki z przeźroczystą kieszenią z harmonogramem i naklejkami.
- Wewnątrz umieszczone są elastyczne uchwyty na przybory szkolne.
- Piórnik zamykany jest na zamek z metalowym suwakiem.
- Materiały użyte do produkcji, spełniają wszystkie normy i standardy EU w zakresie bezpieczeństwa.
- Piórnik bez wyposażenia.
SPECYFIKACJA WORKA BETA:
- Pojemny jednokomorowy worek na buty lub artykuły sportowe
- Regulowane, szerokie pasy z klamrami
- Możliwość noszenia jako plecak na obydwu ramionach
- Elementy odblaskowe spełniające normy UE
SPECYFIKACJA BUTELKI :
- Wysokiej jakości butelka z łatwym otwieraniem jedną ręką.
- Automatyczne otwieranie z zabezpieczeniem przed zalaniem.
- Wykonana z materiału Tritan™.
- Nie zawiera BPA.
- 500 ml nadaje się do napojów o temperaturze od 0 do 90°C.
- Matowa powierzchnia butelki dla lepszego trzymania.
- Praktyczny uchwyt z taśmy.
- Nie nadaje się dla dzieci poniżej 3 lat- zawiera małe części.
- Nie można myć w zmywarce.
SPECYFIKACJA POJEMNIKA NA ŚNIADANIE:
- Plastikowy pojemnik na kanapki.
- Rozmiar: 17 x 12 x 6 cm.
- Nie myć w zmywarce.
- Produkt spełnia wymagania higieniczne dla wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady ES 1935/2004 i rozporządzenie Komisji (UE) nr. 10/2011 i odpowiednie poprawki.